opc_loader

Wensenlijst

Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling. Gebruik de code WELKOM10

WebwinkelKeur gecontroleerd lid

Unicorns and Rainbows  hecht grote waarde aan de tevredenheid van al haar klanten. Bent u ergens niet tevreden over neemt u dan alstublieft contact met ons op. Geef ons de kans om uw ontevredenheid weg te nemen. 

Heeft u een vraag of klacht, neem dan gerust contact met ons per email op info@unicornsandrainbows.nl dit kan en mag natuurlijk ook telefonisch 0613510200

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 16.00 uur.
Tevens kunt u ons bereiken via Whatsapp of e-mail. Mocht u ons niet direct kunnen bereiken, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. Wij proberen altijd dezelfde werkdag nog op onze emails te reageren, soms kan het voorkomen dat het door drukte niet lukt. 

1 Kortingscodes:

1.1 Ik ben mijn kortingscode vergeten in te vullen?

Het is administratief voor ons onmogelijk om de actiecode achteraf alsnog toe te voegen aan uw bestelling. Lukt het niet om de kortingscode te gebruiken, neem dan altijd voordat u de bestelling afrond contact met ons op. 

1.2 Mijn actiecode werkt niet?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat een actiecode niet werkt. Hoofdletters? De actiecode kan verlopen zijn, een artikel is uitgesloten van de actie. U kunt bij onduidelijkheid altijd even contact met ons opnemen. Rond de bestelling nog niet af, zodra de bestelling geplaatst is kunnen wij de actiecode niet alsnog voor u toevoegen. 

1.3. Kan ik meerdere actiecodes tegelijk gebruiken?

Dit is niet mogelijk, per bestelling kunt u deelnemen aan 1 actie. 

2 Betaalkosten:

2.1 Zijn er betaalwijzes waar extra voor betaald moet worden? 

Ja, voor het gebruik van Paypal en Billink worden extra kosten in rekening gebracht.

3 Zilver

3.1 De oorbellen worden soms zwart hoe kan dit?

De natuurlijke oliën die uw huid aanmaakt kunnen ook reageren met het zilver. De mate waarin het zilver reageert met deze stoffen uit uw huid is sterk afhankelijk van uw voeding, alcoholgebruik en of u medicijnen slikt. Deze middelen beïnvloeden de zuurgraad van uw huid waardoor er een reactie kan ontstaan. Ook zweet (waar ammonia in voorkomt) verhoogt de zuurgraad van de huid waardoor zilver kan gaan oxideren.

3.2 Tips tegen het zwart worden van zilveren sieraden:

Geen enkele huid is het zelfde. Zilver reageert dan ook bij de één heftiger dan bij de ander. Sommige mensen merken niets van het zwart worden van hun zilveren sieraden, andere mensen hebben er meer last van. Eén duidelijke oplossing is er niet. Wel zijn er tips waardoor uw sieraden minder snel zwart zullen worden:

  • Doe uw zilveren sieraden af als u heftig transpireert. Bijvoorbeeld bij koorts of intensief sporten.
  • Zorg dat uw zilveren sieraden niet (overmatig) in contact komen met bovenstaande zwavelhoudende stoffen.
  • Doe zilveren sieraden af als u gaat zwemmen, schoonmaken (schoonmaakmiddelen zijn zeer slecht), handen wassen, contact met zeewater (zout water) etc.

3.3 Zijn de sieraden wel echt als ze zwart worden? 

Bij vraag "Waarom worden zilveren sieraden zwart" vroeg u zich misschien af of u wel echte zilveren sieraden heeft. Maar het zwart worden van zilveren sieraden is juist een teken dat het om echt zilver gaat. Andere (edel)metalen oxideren namelijk anders. Dat zilveren sieraden die zwart worden dus van een minder gehalte zilver (of zelfs geen zilver) gemaakt zouden zijn is onjuist en een fabeltje.
Het verkleuren (zwart worden) komt bij alle gehaltes van zilver voor.