opc_loader

Wensenlijst

Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling. Gebruik de code WELKOM10

WebwinkelKeur gecontroleerd lid

Bedenktijd/retour

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht?
Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren.
Bij Unicorns and Rainbows heeft u altijd de mogelijkheid uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst  te annuleren.
Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,35 voor een brievenbuspakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@unicornsandrainbows.nl of via de retourlink in uw account. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien u geen account heeft aangemaakt of de pakbon niet meer in bezit hebt, kunt u het retourformulier downloaden.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Indien een retourpakket niet aankomt dient u een verzendbewijs te kunnen overleggen.
Niet-identificeerbare retourzendingen kunnen niet worden verwerkt en worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender en niet vergoed.

 Instructies retourneren

Stuur de artikelen inclusief de pakbon of het retourformulie naar onderstaand adres:

Unicorns and Rainbows
T.a.v. Retouren
Tongerloodreef 10
4841 JN Prinsenbeek

Ruilen

Wil je je order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Schrijf dit erbij en we zorgen dat deze jouw kant op komen!
Gaat het om artikelen van een ander bedrag? Dan dien je deze opnieuw te bestellen en wordt het bedrag van de eerst bestelde artikelen retour overgemaakt.

Terugbetaling

Na ontvangst van uwretourzending wordt het bedrag teruggestort via de betaalmethode welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen. We proberen uw retourzending zo snel mogelijk te verwerken.

Indien u de volledige bestelling retourneert, worden ook de verzendkosten terugbetaald. Bij retournering van een gedeelte van de bestelling, worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Houd er rekening mee dat Unicorns and Rainbows retourzeningen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels en/of verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of duidelijk gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Sale

Er gelden tijdens de sale iets andere regels dan normaal. Waar je tijdens de sale rekening mee moet houden is het volgende:

Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen.

Het retourneren van Sale items is uiteraard gewoon mogelijk, het betaalde bedrag wordt dan retour gestort.

Korting op korting is niet mogelijk, dus helaas gelden kortingscodes niet op sale items.

Garantie

Bij de juwelier is garantie op breuk van sieraden uitgesloten. Bedeltjes van oorbellen kunnen breken tijdens het omkleden, als het bedeltje bijvoorbeeld blijft hangen. Kettingen kunnen breken als ze ergens achter blijven hangen etc. 

Unicorns and Rainbows geeft wel garantie op breuk, wanneer dit binnen 1 maand na aankoop gebeurd. Mocht dit tussen 1 en 3 maanden gebeuren, dan bieden we je tegen kostprijs (50% korting) een nieuw sieraad aan. 

- 1 maand garantie 
Mocht er een fout zijn in de materialen, dan treed dit altijd op na een korte draagtijd. Daarom hanteeren wij 1 maand garantie op breuk. Als je sieraad binnen deze termijn breekt, stuur dan een email naar info@unicornsandrainbows.nl (samen met ordernummer + foto), dan ontvang je kosteloos een nieuw sieraad.

- 3 maanden 
Mocht je sieraad tussen 1 maand en 3 maanden kapot gaan, dan kan je tegen kostprijs een vervangend product ontvangen (50% korting). De breuk is dan namelijk niet een fabrieksfout, maar heeft te maken met onjuist gebruik, slijtage of ergens achter blijven hangen. Stuur een email naar info@unicornsandrainbows.nl (samen met ordernummer + foto), dan maken we dit in orde. 

- na 3 maanden
Mocht na deze maand het sieraad alsnog breken, dan heb je helaas geen recht op garantie of vervanging. 
Breuk is geen fabrieksfout, maar heeft te maken met onjuist gebruik, slijtage of ergens achter blijven hangen.

De garantie termijn gaat in op de dag dat wij het product naar je toe sturen. Als je een sieraad kado doet en je geeft deze na de garantie termijn, adviseren wij je om het sieraad goed te controleren. Het is voor ons niet te achterhalen hoe vaak en hoe lang een sieraad is gedragen vandaar dat wij kiezen voor 1 maand garantie na verzending. 

Doe je sieraden af tijdens sporten, douchen, slapen, etc.

We raden u ook aan uw sieraden niet te dragen tijdens het douchen(in bad gaan), in bed of tijdens het sporten. Laat je sieraden ook niet 's nachts om en bewaar ze in een afgesloten doosje.

Is er iets mis met een sierraad, stuur ons dan een email met een foto van het mankement en het ordernummer. Wij nemen deze klacht z.s.m. in behandeling en houden je via de email op de hoogte.
Wanneer wij het niet via de email kunnen beoordelen kunnen wij je ook vragen het product eerst aan ons terug te sturen. 

Wij geven geen garantie op verlies.