opc_loader

Wensenlijst

Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling. Gebruik de code WELKOM10

WebwinkelKeur gecontroleerd lid

Disclaimer voor www.unicornsandrainbows.nl

Unicorns and Rainbows van C.L.H.C. Heeres en R.L. Heeres (Kamer van Koophandel: 72460644), hierna te noemen Unicorns and Rainbows , verleent u hierbij toegang tot www.unicornsandrainbows.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Unicorns and Rainbows behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Unicorns and Rainbows spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Unicorns and Rainbows .

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Unicorns and Rainbows. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Unicorns and Rainbows nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. 

De haaraccessoires zijn allen met de hand gemaakt. Er dient dan ook zorgvuldig mee te worden omgegaan. Vermijd contact met water, hierdoor kunnen onderdelen loslaten. Vermijd trekken aan de accessoires, hierdoor kan schade aan het product ontstaan. Unicorns and Rainbows is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan accessoires bij het niet naleven van de zorgvuldigheid. Laat een kind jonger dan 3 jaar ook nooit alleen met een haaraccessoires. Zij kunnen de kleine onderdelen geheel of gedeeltelijk in hun mond steken, waardoor ze kunnen stikken. 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Unicorns and Rainbows .

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Unicorns and Rainbows , behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.